Stel je eens voor wat je zou doen als je het verwonde kind dat in je woont in levende lijve had aangetroffen. Wat zou je reactie zijn op een kind dat verward is en van streek? Je gaat er bij zitten en praat ermee. Je hoort het aan. Je zoekt uit wat het precies dwars zit, helpt het kind dingen te begrijpen, troost het, houdt het in je armen; later speel je er mee, legt dingen uit, vertelt een verhaaltje. Eigenlijk niets bijzonders, gewoon vriendelijkheid en geduld.
Vrij naar een citaat van Ron Kurtz

Jouw innerlijk kind is nauw verbonden met de energie waarmee je geboren werd. Het kind in je draagt jouw kernkwaliteiten, jouw mogelijkheden, jouw inspiratie. Deze kernkwaliteiten en het verlangen ernaar draag je je hele leven mee.
Als kind ontwikkelde je oplossingen om je in het leven te handhaven. Sommige daarvan zijn zo sterk, dat het kind in je (jouw unieke energie) daardoor ondergesneeuwd en soms zelfs vergeten raakte. In deze workshop ga je verkennen welke antwoorden en oplossingen jij als kind vond op het leven. En hoe ze nu nog doorwerken in je dagelijks leven.

Doel van deze training is je innerlijk kind er te laten zijn en het te leren kennen. Je wordt je bewust van de rol die jouw innerlijk kind in je leven speelt. Je gaat op zoek naar diepe overtuigingen die je als kind hebt gevormd, om te onderzoeken of ze nog steeds kloppen. Door het kind in je te erkennen, door ernaar te luisteren en het de waardering te geven die het toekomt, kun je jezelf helen.

Visualisatie, spel, tekenen, schrijven, oefeningen met elkaar. Respect en veiligheid, plezier en openheid zijn de sleutelwoorden. Alle innerlijke kinderen zijn van harte welkom!

Deze training staat open voor iedereen die zichzelf graag beter wil leren kennen. 

Locatie en data volgen

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 06-10075839

 

back_16.jpg