Mijn naam is Jenneke Isphording. Ik werd in februari 1959 geboren op Curacao uit avontuurlijke, reislustige ouders. Doordat ik mijn jeugd heb doorgebracht in verschillende werelddelen maakte ik al jong kennis met diverse culturen, gebruiken en religies. Van mijn moeder, met haar Indonesische roots, leerde ik dat er meer bestaat tussen hemel en aarde dan wij met ons blote oog kunnen waarnemen. Bovendien introduceerde mijn moeder al vroeg in de jaren '60 alternatieve geneeswijzen als iriscopie, homeopathie, en later voetreflexzone-therapie en acupressuur in het gezin. Dit, samen met mijn nieuwsgierige aanleg naar mogelijkheden van mens en natuur, legde een basis voor mijn verdere ontwikkeling.
Na uiteenlopende ontdekkingsreizen en ervaringen in de buitenwereld, ben ik in 1994 aan een andere ontdekkingsreis begonnen, een persoonlijk bewustwordingstraject. Een boeiend en vervullend avontuur, dat mijn kijk op het leven positief veranderd heeft.

In mijn praktijk coach ik mensen die zijn 'vastgelopen' en tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning. Burn-out is een verschijnsel dat zich steeds vaker lijkt voor te doen. De groepstrainingen die ik geef op het gebied van bewustwording, innerlijk kindwerk en intuïtieve ontwikkeling brengen je weer in contact met jezelf, met je kracht en je kwetsbaarheid, met je innerlijk weten, en in het hier en nu. In contact met je diepste zelf weet je wat goed voor je is en kun je jouw leven inrichten op een manier die jou past.

Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Werken vanuit mijn hart, het bieden van veiligheid, ruimte en vrijheid zijn voor mij essentieel voor het begeleiden van mensen. Openheid, verwondering, verbinding, respectvol, humor en dankbaarheid zijn woorden die bij mij passen.

 

Opleiding 

1994-2001
CICO Healer, Reader, Zelfhealing, Innerlijk Kind, docent Energie-werk en Intuïtieve ontwikkeling.

2001-2008
TRANCEART jaartraining Voice Dialogue, Medische Basiskennis, Psychopatalogie, Zacht Lichaamswerk, Dromen en Familieopstellingen, Voorouder regressie

2006-2008
SYNERGOS Haptonomie

2011-2013
HOGESCHOOL GEESTESWETENSCHAPPEN UTRECHT  Zingeving en Spiritualiteit: (para)psychologie, westere en oosterse filsofie, esotherie, achtergronden van wereldreligies. Zingevingsvragen en -coaching.

2014
DRAAD VAN ARIANNE Autobiografisch schrijven. Een prachtige, zachte manier om dichtbij jezelf te komen, gestoeld op een coachingsmethode uit de antroposofie.
DE OPSTELLINGEN KAMER Opstellingen in de praktijk

Relevante werkervaring

1998-heden
PRAKTIJK REFLECTID individuele begeleiding en groepstrainingen

2001-2008
TRANCEART in Den Haag werkte ik 8 jaar als freelance docent Conscious Mind Training. Ontwikkelde en gaf de module (H)erken je Innerlijk Kind

2008-2013
ZORGINSTELLINGEN werkzaam als woonbegeleider voor mensen met een lichte tot zwaardere verstandelijke beperking. Onder andere gewerkt met mensen met autisme. Ook individueel in mijn praktijk.

2013-2015
RESONANCE Als freelance docent werkzaam in Amsterdam en Den Bosch. Tevens ontwikkelde ik voor dit centrum, in samenwerking met Nancy Linscheer, de opleidingen: "Healingtechnieken in de praktijk" en het "Persoonlijk Groei-jaar" 

back_15.jpg