Heelheid

Reflectid gaat uit van het principe van heelheid. 
De natuur en daarmee ook de mens, is in staat zichzelf te helen. Zolang de (helende) energie vrij door je lichaam kan stromen ben je een gezond en evenwichtig mens.
Helaas ontkomt geen mens aan situaties die hem/haar bij tijd en wijle uit het lood slaan. Op zulke momenten is het moeilijk om nog in contact te blijven met je eigen kern. Dit kan effect hebben op je levensenergie, passie, vertrouwen en natuurlijke helende vermogen.
Als energie van anderen, angst voor de toekomst of van nare gebeurtenissen uit het verleden je in de greep krijgen, blokkeert dat je eigen helende vermogen. Dit heeft effect op zowel je psychische als lichamelijke welbevinden.

Een healing is een energetische 'schoonmaakbeurt', die je helpt bij het doen inzien en opheffen van je blokkades. Het effect hiervan is dat je rust ervaart. Je komt weer bij jezelf en er ontstaat weer ruimte om jouw leven op te pakken op een manier die bij jou past.


Een healing werkt ondersteunend bij je persoonlijke proces, op relationeel en op lichamelijk niveau en brengt je meer in contact met je kern.

back_03.jpg