Wat is Reading?

Alles wat we hebben meegemaakt, slaan we ergens op. Niet alleen in onze hersenen, maar ook in de cellen van ons lichaam en in onze aura en chakra's. Ons hele energiesysteem reageert vanuit de aanwezige informatie, ofwel programmering.

Tijdens een Reading 'lees' ik de informatie die opgeslagen ligt in het energiesysteem van de cliënt: in de aura en chakra's. Ik 'vertaal' wat ik opvang in woorden en geef de informatie zonder oordeel terug. Er wordt je als het ware een spiegel voorgehouden. Het is heel verhelderend op zo'n manier in de spiegel te kijken.

Een Reading geeft je in korte tijd inzicht in waar je op dit moment in je leven staat. De focus ligt op problematische ervaringen uit het verleden die nog steeds een impact hebben op je huidige leven. Tijdens een Reading wordt duidelijk tegen welke problemen je aan loopt, wat je belemmert, waardoor je in deze patronen bent komen vast te zitten en wat je eraan kunt doen om ze te doorbreken.

Voor sommige mensen is een Reading alleen al genoeg om de draad weer op te kunnen pakken. Voor anderen is het een mooi startpunt, een 'diagnose', waarna ze therapeutisch aan de slag willen.

Een Reading duurt ongeveer 2 uur.

back_09.jpg